16/02/2019 16/02/2019 Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε κατά τις 16 Φεβρουαρίου 2019, το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Προηγουμένου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας, Αρχιμ. Παναρέτου Γεωργοπούλου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Μητροπολίτης Σπάρτης αναφερόμενος στην προσωπικότητα...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:48

40μερο Μνημόσυνο Προηγουμένου της Ι. Μ. Βουλκάνου Μεσσηνίας (φώτο)

Διαδώστε:
40μερο Μνημόσυνο Προηγουμένου της Ι. Μ.  Βουλκάνου Μεσσηνίας (φώτο)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε κατά τις 16 Φεβρουαρίου 2019, το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Προηγουμένου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας, Αρχιμ. Παναρέτου Γεωργοπούλου.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης αναφερόμενος στην προσωπικότητα και το έργο του μακαριστού Καθηγουμένου, εξήρε την αφοσίωσή του στην Εκκλησία, το Μοναστήρι και την Υπεραγία Θεοτόκο. Με το πέρας της απολύσεως τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση εις τον τάφο του μακαριστού.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων