10/12/2021 10/12/2021 Επιταγή 5.000 δολαρίων υπέρ αποκαταστάσεως της  πυρόπληκτης Ι. Μονής Οσίου Δαυΐδ παρέλαβε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος από αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής η οποία βρίσκεται στην Εύβοια.  Το απόγευμα της Πέμπτης  επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, ο Διευθυντής Προγράμματος Ελλάδος IOCC κ. Πάνος Κατσαμπάνης μαζί με...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:48

5.000 δολάρια για την πυρόπληκτη Μονή του Οσίου Δαυίδ

Διαδώστε:
5.000 δολάρια για την πυρόπληκτη Μονή του Οσίου Δαυίδ

Επιταγή 5.000 δολαρίων υπέρ αποκαταστάσεως της  πυρόπληκτης Ι. Μονής Οσίου Δαυΐδ παρέλαβε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος από αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής η οποία βρίσκεται στην Εύβοια. 

Το απόγευμα της Πέμπτης  επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, ο Διευθυντής Προγράμματος Ελλάδος IOCC κ. Πάνος Κατσαμπάνης μαζί με συνεργάτιδες και συνεργάτες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Σκοπός της ελεύσεώς τους είναι να επισκεφθούν τις πυρόπληκτες περιοχές Λίμνης, Ροβιών, Χρόνιας και ευρύτερα, ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τις πυρόπληκτες οικογένειες των περιοχών αυτών. Επίσης προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο επιταγή 5.000 δολαρίων υπέρ αποκαταστάσεως της επίσης πυρόπληκτης Ι. Μονής Οσίου Δαυΐδ, με την οποία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος έχει από ετών πνευματική σχέση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου υποδέχθηκαν τους αντιπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου, στην αίθουσα του Θρόνου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και για την προσωπική συμβολή τους στον αγώνα αποκαταστάσεως της πυρόπληκτης Βορείου Ευβοίας, ενώ τους εξέθεσε την κατάσταση που επικρατεί στις πυρόπληκτες περιοχές και τις δράσεις που έχει αναλάβει η τοπική μας Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων