19/02/2022 19/02/2022 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής τελέσθηκε χθες το πρωί το εννιάμηνο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Γερόντισσας της Κρήτης, Γαλακτίας. Μετά το πέρας του μνημοσύνου Ιερείς και πιστοί μετέβησαν στο μνήμα της μακαριστής Γερόντισσας στο Κοιμητήριο της Μονής, όπου τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη της. Η σεβαστή Γερόντισσα ήταν Μοναχή της Ιεράς Μονής Καλυβιανής,...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 10:51

Μνημόσυνα στην Κρήτη για τη μακαριστή γερόντισσα Γαλακτία

Διαδώστε:
Μνημόσυνα στην Κρήτη για τη μακαριστή γερόντισσα Γαλακτία

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής τελέσθηκε χθες το πρωί το εννιάμηνο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Γερόντισσας της Κρήτης, Γαλακτίας. Μετά το πέρας του μνημοσύνου Ιερείς και πιστοί μετέβησαν στο μνήμα της μακαριστής Γερόντισσας στο Κοιμητήριο της Μονής, όπου τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη της.

Η σεβαστή Γερόντισσα ήταν Μοναχή της Ιεράς Μονής Καλυβιανής, ενώ από τον περασμένο Μάϊο αναπαύεται στο Κοιμητήριό της.

Επίσης, μνημόσυνο για την μακαριστή γερόντισσα τελέστηκε χθες το βράδυ, μετά την Ιερά Αγρυπνία, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Νίκωνος του Μετανοείτε στον Καρτερό Ηρακλείου, όπου θησαυρίζεται Ιερό Λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, το οποίο τέθηκε προς προσκύνηση.

Φωτογραφίες: Ματθαίος Μαυρικάκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων