14/03/2019 14/03/2019 Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, κ. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πάλιουρα, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τους Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό, Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου, Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα, όπου και χοροστάτησε κατά την Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία με τη συμμετοχή και...
14 Μαρτίου, 2019 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2019 - 16:58

Α’ Προηγιασμένη στην Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πάλιουρα (φώτο)

Διαδώστε:
Α’ Προηγιασμένη στην Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πάλιουρα (φώτο)

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, κ. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πάλιουρα, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τους Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό, Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου, Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα, όπου και χοροστάτησε κατά την Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία με τη συμμετοχή και του Οικον. Φωτίου Πάσχου, Εφημερίου Τριάδος Μεσσαπίων.

Στη Θεία Λειτουργία, η οποία αναμεταδόθηκε και από τον ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, συμμετείχαν και αρκετοί ευλαβείς χριστιανοί, προσκυνητές της Ι. Μονής, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, προτρέποντας όλους για εντονότερο πνευματικό αγώνα, κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Μετά την Απόλυση, η φιλόξενη αδελφότητα της Ιεράς Μονής, υπό την Γερόντισσα Μαριάμ παρέθεσε την καθιερωμένη νηστίσιμη μοναστηριακή φιλοξενία προς όλους.

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων