11/06/2021 11/06/2021 Στην Επανομή Θεσσαλονίκης, την γενέτειρα του Αγίου νεομάρτυρος Αργυρίου, παρά τις αντιξοότητες, οι εργασίες συνεχίζονται. Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης αποκτά και την δεύτερη πτέρυγά της. Εν όψει της θεμελίωσης αυτής, το μεσημέρι της 10ης Ιουνίου, ο φιλομόναχος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τέλεσε τον αγιασμό ευχόμενος και προσευχόμενος να περατωθούν τα...
11 Ιουνίου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 10:39

Αγιασμός στα θεμέλια της δεύτερης πτέρυγας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Επανομής

Διαδώστε:
Αγιασμός στα θεμέλια της δεύτερης πτέρυγας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Επανομής

Στην Επανομή Θεσσαλονίκης, την γενέτειρα του Αγίου νεομάρτυρος Αργυρίου, παρά τις αντιξοότητες, οι εργασίες συνεχίζονται. Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης αποκτά και την δεύτερη πτέρυγά της.

Εν όψει της θεμελίωσης αυτής, το μεσημέρι της 10ης Ιουνίου, ο φιλομόναχος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τέλεσε τον αγιασμό ευχόμενος και προσευχόμενος να περατωθούν τα έργα τόσο γρήγορα όπως και στην πρώτη πτέρυγα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων