30/11/2022 30/11/2022 Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου, του παρά τω φρέατι του Ιακώβ μαρτυρήσαντος, τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τουρλιανής. Τους ύμνους απέδωσαν οι ευσεβείς νέοι Βασίλειος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος. Για τον βίο, τη μαρτυρία και το μαρτύριο του Οσίου Φιλουμένου μίλησε προς τους συναχθέντες πιστούς ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Παπαδόπουλος, ο...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 18:19

Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής

Διαδώστε:
Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής

Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου, του παρά τω φρέατι του Ιακώβ μαρτυρήσαντος, τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τουρλιανής.

Τους ύμνους απέδωσαν οι ευσεβείς νέοι Βασίλειος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος.

Για τον βίο, τη μαρτυρία και το μαρτύριο του Οσίου Φιλουμένου μίλησε προς τους συναχθέντες πιστούς ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεροίας, Μοναχή Χριστοδούλη, και τη συνοδεία της, για την προσφορά Μοναστηριακών άρτων και γλυκισμάτων.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων