15/01/2022 15/01/2022 Την αποκατάσταση του ονόματος του Αγίου Νεκτάριου εόρτασε σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2022, η φερώνυμη Ιερά Μονή στην Αίγινα, όπως αναφέρει με μήνυμα της στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Γιορτάσαμε και φέτος με λαμπρότητα μια από τις εορτές του Αγίου μας, μια εορτή που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια με αφορμή την «Συγγνώμη» του...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 18:58

Αίγινα: Eορτή της αποκατάστασης του ονόματος του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Αίγινα: Eορτή της αποκατάστασης του ονόματος του Αγίου Νεκταρίου

Την αποκατάσταση του ονόματος του Αγίου Νεκτάριου εόρτασε σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2022, η φερώνυμη Ιερά Μονή στην Αίγινα, όπως αναφέρει με μήνυμα της στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Γιορτάσαμε και φέτος με λαμπρότητα μια από τις εορτές του Αγίου μας, μια εορτή που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια με αφορμή την «Συγγνώμη» του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προς τον Άγιο μας, λόγω του αδίκου διωγμού και των συκοφαντιών που υπέστη. Μας αξίωσε για άλλη μια φορά η χάρη του Αγίου μας να αισθανθούμε την παρουσία του, ανεβάζοντας τις προσευχές μας στον θρόνο του Κυρίου μας υπέρ του σύμπαντος κόσμου. Την ευλογία του να έχουμε, και την μεσιτεία του στον Ουράνιο Πατέρα μας, υπέρ απαλλάξεως της μάστιγας των τελευταίων ετών. Αμήν.», αναφέρει το μήνυμα της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων