25/02/2021 25/02/2021 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τελέσθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Χριστοφόρου Αιγίνης μοναχής Δωροθέας ( Μπαλούρδη). Προηγήθηκε στο Ι. Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου η τέλεσις Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας υπο του Σεβασμιωτάτου. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε συγκινητικά περί της αοιδίμου Καθηγουμένης.
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 15:25

ΑΙΓΙΝΑ: Το “ύστατο χαίρε” στη μακαριστή Καθηγουμένη Δωροθέα

Διαδώστε:
ΑΙΓΙΝΑ: Το “ύστατο χαίρε” στη μακαριστή Καθηγουμένη Δωροθέα

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τελέσθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Χριστοφόρου Αιγίνης μοναχής Δωροθέας ( Μπαλούρδη).

Προηγήθηκε στο Ι. Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου η τέλεσις Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας υπο του Σεβασμιωτάτου. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε συγκινητικά περί της αοιδίμου Καθηγουμένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων