30/04/2021 30/04/2021 Τελέσθηκε χθες το απόγευμα (Μεγάλης Πέμπτης – 30 Απριλίου 2021) η Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας, χοροστατούντος του Αρχιμ. Μακάριου Αντωνόπουλου. Οι πιστοί που προσήλθαν ήταν αρκετοί. Οι περισσότεροι έμειναν στον περίβολο του Ναού, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των μικρών παιδιών...
30 Απριλίου, 2021 - 10:59

Ακολουθία των Παθών στη Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας

Διαδώστε:
Ακολουθία των Παθών στη Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας

Τελέσθηκε χθες το απόγευμα (Μεγάλης Πέμπτης – 30 Απριλίου 2021) η Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας, χοροστατούντος του Αρχιμ. Μακάριου Αντωνόπουλου.

Οι πιστοί που προσήλθαν ήταν αρκετοί. Οι περισσότεροι έμειναν στον περίβολο του Ναού, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των μικρών παιδιών στην περιφορά του Εσταυρωμένου Χριστού μας, τα οποία κρατούσαν τα εξαπτέρυγα και τις λαμπάδες, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην κατανυκτική ακολουθία.

Η αδελφότητα της Ιεράς Μονής, με προεξάρχουσα την Καθηγουμένη γερόντισσα Παρασκευή, έψαλλε με μεγάλη συγκίνηση τα συγκλονιστικά τροπάρια της Ακολουθίας των Παθών.

Ακολουθούν 2 βίντεο, το ένα με την Έξοδο του Εσταυρωμένου Χριστού μας, καθώς επίσης και πολλές φωτογραφίες.

Χρόνια Πολλά!

Προσκυνούμεν Σου Τα Πάθη Χριστέ!

Δείξον ημίν και την ένδοξόν Σου Ανάστασιν!

Πηγή: sociologyalert.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων