24/04/2022 24/04/2022 Το Μ. Σάββατο το πρωί τελέστηκε η πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Βόννης, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα η οποία καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες της Ιεράς Μονής, μιάς και το καθολικό του μοναστηριού έχει υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Μετά την ανάγνωση του Αποστολικού αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας,...
24 Απριλίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 14:22

”Ανάστα ο Θεός…” στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης Πεδιάδος

Διαδώστε:
”Ανάστα ο Θεός…” στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης Πεδιάδος

Το Μ. Σάββατο το πρωί τελέστηκε η πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Βόννης, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα η οποία καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες της Ιεράς Μονής, μιάς και το καθολικό του μοναστηριού έχει υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Μετά την ανάγνωση του Αποστολικού αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, έψαλε το «Ανάστα ο Θεός» και έρανε τον Ναό με δάφνες.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην νίκη του θανάτου από τον Αναστάντα Κύριο μας Ιησού Χριστό, ευχόμενος το άκτιστο φως της Αναστάσεως να φωτίζει κάθε άνθρωπο.

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο εφημέριος της Ιεράς Μονής Πανοσολ. Αρχιμ. κ. Μεθόδιος Φλουρής και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων