28/09/2021 28/09/2021 Για τον μόνιμο θρόνο Της στην Ιερά Μονή Βουλκάνου αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από το καθιερωμένο οκταήμερο προσκύνημα στην πόλη της Μεσσήνης, η εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, παρουσία πλήθους Μεσσηνίων. Της αναχώρησης προηγήθηκε πανηγυρικός εσπερινός και η παράκληση της Παναγίας, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, ενώ το...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:33

Αναχώρησε για το θρόνο Της η Βουλκανιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αναχώρησε για το θρόνο Της η Βουλκανιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Για τον μόνιμο θρόνο Της στην Ιερά Μονή Βουλκάνου αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από το καθιερωμένο οκταήμερο προσκύνημα στην πόλη της Μεσσήνης, η εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, παρουσία πλήθους Μεσσηνίων.

Της αναχώρησης προηγήθηκε πανηγυρικός εσπερινός και η παράκληση της Παναγίας, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων