06/10/2021 06/10/2021 Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας το γεγονός ότι η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου είναι κλειστή από τις 16 Αυγούστου. Μάλιστα, στις 3 Οκτωβρίου, που επισκέφθηκε την Πάλαιρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας κ Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, έγινε αποδέκτης της αγωνίας και των παραπόνων μερίδας κατοίκων, που του ζήτησαν να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες,...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 12:55

Ανησυχία για την Ιερά Μονή Αγ. Δημητρίου Παλαίρου

Διαδώστε:
Ανησυχία για την Ιερά Μονή Αγ. Δημητρίου Παλαίρου

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας το γεγονός ότι η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου είναι κλειστή από τις 16 Αυγούστου. Μάλιστα, στις 3 Οκτωβρίου, που επισκέφθηκε την Πάλαιρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας κ Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, έγινε αποδέκτης της αγωνίας και των παραπόνων μερίδας κατοίκων, που του ζήτησαν να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η Μονή να ξανανοίξει και να είναι λειτουργική.

«Για εμάς τους Παλαιριώτες ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας, εκεί βρίσκουμε την παρηγοριά και την ελπίδα. Όπως δεν θέλουμε να είναι το σπίτι μας κλειστό, έτσι δεν θέλουμε και το Μοναστήρι μας να παραμείνει κλειστό, γι’ αυτό το λόγο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε το Μοναστήρι να λειτουργήσει όπως του αρμόζει», αναφέρει ο πρώην πρόεδρος Παλαίρου Δημήτριος Στάχτιαρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων