14/07/2020 14/07/2020 Την Πέμπτη 16 Ιουλίου αίρουνται οι περιορισμοί για την επίσκεψη προσκυνητών και τουριστών στην νήσο Βαλαάμ, δήλωσε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Επίσκοπος Τρόιτσκ κ. Παγκράτιος. “Αίρονται οι περιορισμοί, που επεβλήθησαν από τις αρχές της Δημοκρατίας της Καρελίας σχετικά με την επίσκεψη της νήσου Βαλαάμ. Από τις 16 Ιουίου θα χαρούμε...
14 Ιουλίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 11:40

Ανοίγει για τους προσκυνητές η νήσος Βαλαάμ

Διαδώστε:
Ανοίγει για τους προσκυνητές η νήσος Βαλαάμ

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου αίρουνται οι περιορισμοί για την επίσκεψη προσκυνητών και τουριστών στην νήσο Βαλαάμ, δήλωσε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Επίσκοπος Τρόιτσκ κ. Παγκράτιος.
“Αίρονται οι περιορισμοί, που επεβλήθησαν από τις αρχές της Δημοκρατίας της Καρελίας σχετικά με την επίσκεψη της νήσου Βαλαάμ. Από τις 16 Ιουίου θα χαρούμε να δούμε προσκυνητές και τουρίστες, όλα τα ιερά είναι προσβάσιμα, όλοι οι ναοί μας είναι ανοικτοί”, είπε και πρόσθεσε ότι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκες σε όλους τους κλειστούς χώρους και ο αριθμός τους θα είναι περιορισμένος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων