17/08/2022 17/08/2022 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μέρα της Μυκόνου θα συνεορτάσουν την απόδοση της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου ο οικείος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος, το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου. Εκεί, στις 22 του μηνός στις 8 το απόγευμα, θα...
17 Αυγούστου, 2022 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 15:56

Απόδοση της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία Τουρλιανή

Διαδώστε:
Απόδοση της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία Τουρλιανή

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μέρα της Μυκόνου θα συνεορτάσουν την απόδοση της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου ο οικείος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος, το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου.

Εκεί, στις 22 του μηνός στις 8 το απόγευμα, θα τελέσουν τον εόρτιο Δισαρχιερατικό Εσπερινό, μετά το πέρας του οποίου θα ψάλουν τα εγκώμια της Θεοτόκου ενώπιον του προευπρεπισμένου Επιταφίου της. Την επομένη ημέρα το πρωί, στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος, συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου. Θα ακολουθήσει η λιτανεία της ιεράς εικόνος και το ίδιο απόγευμα μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση για την Βασίλισσα των Ουρανών.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της πανηγύρεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων