25/02/2019 25/02/2019 Το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου Κρήτης είναι από χθες το βράδυ αποκλεισμένο, καθώς η «ιρλανδική γέφυρα» που συνδέει το Φόδελε με το χωριό Μάραθος έχει κλείσει και απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, λόγω των ορμητικών νερών που κατεβάζει ο ποταμός Παντομάντρης. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ηγούμενος της Μονής, π. Παντελεήμονας «τα νερά...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 18:24

Αποκλεισμένη λόγω κακοκαιρίας η Μονή στο Φόδελε Ηρακλείου Κρήτης (βίντεο)

Διαδώστε:
Αποκλεισμένη λόγω κακοκαιρίας η Μονή στο Φόδελε Ηρακλείου Κρήτης (βίντεο)

Το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου Κρήτης είναι από χθες το βράδυ αποκλεισμένο, καθώς η «ιρλανδική γέφυρα» που συνδέει το Φόδελε με το χωριό Μάραθος έχει κλείσει και απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, λόγω των ορμητικών νερών που κατεβάζει ο ποταμός Παντομάντρης.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ηγούμενος της Μονής, π. Παντελεήμονας «τα νερά είναι τόσο ορμητικά που απαγορεύτηκε το πέρασμα και η γέφυρα έχει κλείσει με ταινίες. Από την πάνω μεριά της Μονής, που επίσης κάποιος μπορεί να μετακινηθεί, οι κατολισθήσεις έχουν κλείσει το δρόμο και έτσι είμαστε και από τις δύο πλευρές αποκλεισμένοι».

Στη Μονή που αποκλείστηκε από την κακοκαιρία, εκτός από τον ηγούμενο, αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα, βρίσκεται ένας ακόμη μοναχός.

 

 

ΠΗΓΗ: NEWSBEAST

ΒΙΝΤΕΟ: ATHENSVOICE

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων