03/05/2019 03/05/2019 Το πρωΐ της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 1 Μαΐου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον ΕστιΙεράπετρας. Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην οποία έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Δοργιάκης και ο Αιδεσ. π. Μιχαήλ Ξυδιανός,...
03 Μαΐου, 2019 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 11:26

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο Αναστάσεως του Κυρίου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο Αναστάσεως του Κυρίου Ιεράπετρας

Το πρωΐ της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 1 Μαΐου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον ΕστιΙεράπετρας.


Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην οποία έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Δοργιάκης και ο Αιδεσ. π. Μιχαήλ Ξυδιανός, και παρέστησαν αρκετοί προσκυνητές και διακονητές του Ι. Ησυχαστηρίου, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με τη φως, τη χάρη και το μέγα έλεος του Αναστάντος Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ιδιαιτέρως ευχήθηκε χρόνια πολλά στον παριστάμενο και συμπροσευχόμενο πολιό Γέροντα Αρχιμ. Αναστάσιο Χατζάκη, επί πολλά χρόνια Εφημέριο και Πνευματικό της Μονής, στην Ηγουμένη Χριστονύμφη, καθώς και στη Μοναχή Αναστασία για τα ονομαστήριά της.


Ακολούθησε καφές και μοναστηριακό κέρασμα για όλο το εκκλησίασμα στο Αρχονταρίκι του Ι. Ησυχαστηρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων