23/11/2020 23/11/2020 Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας στη Βόνη Πεδιάδος με την συμμετοχή του Πανοσ. Αρχιμ. Δημητρίου Σταματάκη και του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του Ιερού βήματος ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Μεθόδιος Φλουρής και εκ του ψαλτηρίου ο Πρεσβύτερος...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 16:21

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας στη Βόνη Πεδιάδος με την συμμετοχή του Πανοσ. Αρχιμ. Δημητρίου Σταματάκη και του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του Ιερού βήματος ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Μεθόδιος Φλουρής και εκ του ψαλτηρίου ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπάυσεως της ψυχής του πατρός αυτού, Ανδρέα Νανάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων