04/07/2022 04/07/2022 Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου αναγγέλλει μετά θλίψεως την εις Κύριον εκδημία της μακαριστής Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου Γερόντισσας Ευπραξίας (κατά κόσμον Θωμαῒδος) Ζέρβα,την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 11:00. Η μακαριστή γεννηθείσα το έτος 1938 εγκαταβίωσε στην ως άνω Ι. Μονή από του έτους 1957 και διατέλεσε Ηγουμένη από του έτους...
04 Ιουλίου, 2022 - 15:06

Αύριο η Εξόδιος Ακολουθία της Μοναχής Ευπραξίας της Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Διαδώστε:
Αύριο η Εξόδιος Ακολουθία της Μοναχής Ευπραξίας της Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου αναγγέλλει μετά θλίψεως την εις Κύριον εκδημία της μακαριστής Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χιλιομοδίου Γερόντισσας Ευπραξίας (κατά κόσμον Θωμαῒδος) Ζέρβα,την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 11:00.

Η μακαριστή γεννηθείσα το έτος 1938 εγκαταβίωσε στην ως άνω Ι. Μονή από του έτους 1957 και διατέλεσε Ηγουμένη από του έτους 1988.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, θα τελέσει αύριο το πρωί, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, Θεία Λειτουργία, στην ως άνω Ιερά Μονή και περί ώρα 11.00 την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής, καθώς όταν πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός ήταν έτοιμος να αναχωρήσει δια την Ιερά νήσο Τήνο, ως επικεφαλής του Παγκορινθιακού Προσκυνήματος στην Μεγαλόχαρη και ματαίωσε την συμμετοχή του σ᾿ αυτό, όπως ήταν φυσικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων