16/03/2020 16/03/2020 “Ήδη στα Μοναστήριά μας έχει σημάνει συναγερμός αδιάλειπτης προσευχής”, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σχετικά με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού. Στις Ιερές Μονές θα τελούνται οι προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες υπό των Μοναστικών Αδελφότητων άνευ της συμμετοχής προσκυνητών αναφέρει το ανακοινωθέν,...
16 Μαρτίου, 2020 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 22:13

ΔΙΣ: “Στα Μοναστήρια έχει σημάνει συναγερμός αδιάλειπτης προσευχής”

Διαδώστε:
ΔΙΣ: “Στα Μοναστήρια έχει σημάνει συναγερμός αδιάλειπτης προσευχής”

“Ήδη στα Μοναστήριά μας έχει σημάνει συναγερμός αδιάλειπτης προσευχής”, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σχετικά με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Στις Ιερές Μονές θα τελούνται οι προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες υπό των Μοναστικών Αδελφότητων άνευ της συμμετοχής προσκυνητών αναφέρει το ανακοινωθέν, ενώ καταλήγει τονίζοντας πως : “Ευχή όλων μας είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να παράσχει ανάπαυση στους ήδη κεκοιμημένους αδελφούς μας από τον θανατηφόρο αυτό ιό και την εξ ύψους παρηγορία στους πενθούντες συγγενείς τους, δεόμεθα δε για την θεραπεία και ταχεία ανάρρωση των νοσούντων και πλήρη εξάλειψη της φοβεράς αυτής δοκιμασίας”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων