26/04/2020 26/04/2020 Σύμφωνα με τη μοναστηριακή τάξη εορτάστηκε το Σάββατο 25 Απριλίου η εορτή Της Κυρίας των Αγγέλων στην ομώνυμη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Γουβερνέτου. Στην πανηγυρική Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Δαμασκηνός συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Μονής κ. Ειρηναίου, ενώ έλαβαν μέρος κληρικοί...
26 Απριλίου, 2020 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 13:55

Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία για την Κυρία των Αγγέλων στην Ι.Μ. Γουβερνέτου

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία για την Κυρία των Αγγέλων στην Ι.Μ. Γουβερνέτου

Σύμφωνα με τη μοναστηριακή τάξη εορτάστηκε το Σάββατο 25 Απριλίου η εορτή Της Κυρίας των Αγγέλων στην ομώνυμη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Γουβερνέτου.

Στην πανηγυρική Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Δαμασκηνός συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Μονής κ. Ειρηναίου, ενώ έλαβαν μέρος κληρικοί της αδελφότητος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος της Κυρίας των Αγγέλων προστάτιδος της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων