20/07/2021 20/07/2021 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο Καθολικό της ιστορικής Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία Παρνασσίδος στην οποία συλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σύρου ο κ. Δωρόθεος και Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, με την προσεκτική και συνευχητική παρουσία πολλών προσκυνητών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για τη λειτουργική παρουσία του, την Ηγουμένη Γερόντισσα Κικιλία...
20 Ιουλίου, 2021 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 15:12

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή Προφήτη Ηλία Παρνασσίδος

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή Προφήτη Ηλία Παρνασσίδος

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο Καθολικό της ιστορικής Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία Παρνασσίδος στην οποία συλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σύρου ο κ. Δωρόθεος και Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, με την προσεκτική και συνευχητική παρουσία πολλών προσκυνητών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για τη λειτουργική παρουσία του, την Ηγουμένη Γερόντισσα Κικιλία και τις αδελφές της Μονής, οι οποίες εκόσμησαν το ιερό Αναλόγιο, και τους ευσεβείς προσκυνητές, προς τους οποίους απηύθυνε εόρτιες ευχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων