12/05/2021 12/05/2021 Ασφαλές πεζοδρόμιο μέσω του Περιαστικού δάσους προς το Νοσοκομείο Άρτας. Μετά από σχετική συνεννόηση του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, και της ηγουμένης της Ιεράς Μονής Κάτω Παναγιάς, υπογράφηκε τη Δευτέρα, 10/5/2021, το συμβόλαιο παραχώρησης έκτασης πεζοδρομίου από το 9ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το Νοσοκομείο. Μετά την παραχώρηση, ο Δήμος Αρταίων θα συντάξει την μελέτη κατασκευής...
12 Μαΐου, 2021 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 17:36

Δωρεά από την Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς στο Δήμο Αρταίων

Διαδώστε:
Δωρεά από την Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς στο Δήμο Αρταίων

Ασφαλές πεζοδρόμιο μέσω του Περιαστικού δάσους προς το Νοσοκομείο Άρτας.

Μετά από σχετική συνεννόηση του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, και της ηγουμένης της Ιεράς Μονής Κάτω Παναγιάς, υπογράφηκε τη Δευτέρα, 10/5/2021, το συμβόλαιο παραχώρησης έκτασης πεζοδρομίου από το 9ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το Νοσοκομείο.

Μετά την παραχώρηση, ο Δήμος Αρταίων θα συντάξει την μελέτη κατασκευής πεζοδρομίου με ηλεκτροφωτισμό, μήκους 750 μ, και θα αναλάβει την ένταξη στο ΠΕΠ Ηπείρου (ΕΣΠΑ) για την άμεση κατασκευή του έργου.

Κατόπιν αυτού, ο Δήμαρχος κ.Τσιρογιάννης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τις Μοναχές της Ιεράς Μονής Κάτω Παναγιάς, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της δωρεάς τους, με την οποία εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση των πεζών μέσω του Περιαστικού δάσους προς το Νοσοκομείο Άρτας.

Πηγή: epirus.news

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων