27/12/2020 27/12/2020 Σε κλίμα πλήρης χάριτος και αγάπης του Θεού, ετελέσθη η μοναχική κουρά δυο νέων ανθρώπων που επεθύμησαν σε αυτό το κλίμα των Χριστουγέννων να προσφέρουν ένα από τα πιο όμορφα δώρα στον νεογεννηθέντα Ιησού Χριστό. Να Του προσφέρουν την ψυχή τους για να την οδηγήσει βήμα βήμα κάτω από την υπακοή του Γέροντος Καθηγουμένου του...
27 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2020 - 19:39

Δυο νέες μοναχικές κουρές στο Τρίκορφο Φωκίδος

Διαδώστε:
Δυο νέες μοναχικές κουρές στο Τρίκορφο Φωκίδος

Σε κλίμα πλήρης χάριτος και αγάπης του Θεού, ετελέσθη η μοναχική κουρά δυο νέων ανθρώπων που επεθύμησαν σε αυτό το κλίμα των Χριστουγέννων να προσφέρουν ένα από τα πιο όμορφα δώρα στον νεογεννηθέντα Ιησού Χριστό. Να Του προσφέρουν την ψυχή τους για να την οδηγήσει βήμα βήμα κάτω από την υπακοή του Γέροντος Καθηγουμένου του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος, Αρχιμ. π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη.

Με την ευλογία και εντολή του σεπτού Ποιμενάρχου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, που δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί στο Ιερό Ησυχαστήριό, ο Γέροντας Νεκτάριος τέλεσε τη μοναχική κουρά των δοκίμων, Ιωάννου Φοή και Κωνσταντίνου Σαχανίδη στην ακολουθία του όρθρου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ενδόξου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου. Ο δόκιμος Ιωάννης έλαβε το όνομα του Οσίου Ευθυμίου του μεγάλου, ενώ ο δόκιμος Κωνσταντίνος έλαβε το όνομα του Οσίου Θεοδοσίου του κοινοβιάρχου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων