10/04/2022 11/04/2022 Στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών και χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την αναγκαιότητα της μυστηριακής ζωής στη σωτηρία του ανθρώπου. Προ...
10 Απριλίου, 2022 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 2:13

Ε’ Κυριακή των Νηστειών στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου

Διαδώστε:
Ε’ Κυριακή των Νηστειών στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου

Στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών και χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την αναγκαιότητα της μυστηριακής ζωής στη σωτηρία του ανθρώπου. Προ της απολύσεως ευχήθηκε στον άγιο καθηγούμενο και την αδερφότητα Καλή Ανάσταση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων