15/11/2020 15/11/2020 Στον κορωνοϊό και τον εγκλεισμό που αυτός επέφερε (ή ενδεχομένως να επιφέρει σε κάποιες περιοχές) αναφέρθηκε ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λήδρας και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μαχαιρά στην Κύπρο, Επιφάνιος, στο σημερινό του κήρυγμα (15/11/2020) κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Η’ Λουκά, συμβουλεύοντας το ποίμνιο να κάνει την καρδιά του ναό του Θεού. Ο Γέροντας Επιφάνιος μίλησε...
15 Νοεμβρίου, 2020 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 16:24

Εάν κλείσουν τους ναούς μας, μη φοβάστε!

Διαδώστε:
Εάν κλείσουν τους ναούς μας, μη φοβάστε!

Στον κορωνοϊό και τον εγκλεισμό που αυτός επέφερε (ή ενδεχομένως να επιφέρει σε κάποιες περιοχές) αναφέρθηκε ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λήδρας και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μαχαιρά στην Κύπρο, Επιφάνιος, στο σημερινό του κήρυγμα (15/11/2020) κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Η’ Λουκά, συμβουλεύοντας το ποίμνιο να κάνει την καρδιά του ναό του Θεού.

Ο Γέροντας Επιφάνιος μίλησε για τις διεξόδους που ανοίγονται, ακόμα και εντός καραντίνας ή ακόμα και με κλειστούς ναούς, σε συνδυασμό με την παραβολή του καλού Σαμαρείτη.

Ακούστε το απόσπασμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων