04/05/2022 04/05/2022 Με προσοχή και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου για τις χαμένες Πατρίδες, στην Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου. Τη Κυριακή 1η Μαϊου, ο προαύλιος χώρος της Ιεράς Μονής, παρά τις πρωτόγνωρες για Πρωτομαγιά καιρικές συνθήκες, γέμισε από Μυκονίους, και όχι μόνο, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση. Έτσι η μνήμη για τις Χαμένες Πατρίδες, οι νοσταλγικοί...
04 Μαΐου, 2022 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 19:06

Εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου για τις Χαμένες Πατρίδες στην Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου

Διαδώστε:
Εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου για τις Χαμένες Πατρίδες στην Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου

Με προσοχή και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου για τις χαμένες Πατρίδες, στην Ιερά Μονή Παλαιοκάστρου.

Τη Κυριακή 1η Μαϊου, ο προαύλιος χώρος της Ιεράς Μονής, παρά τις πρωτόγνωρες για Πρωτομαγιά καιρικές συνθήκες, γέμισε από Μυκονίους, και όχι μόνο, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Έτσι η μνήμη για τις Χαμένες Πατρίδες, οι νοσταλγικοί ήχοι από την τυπική Μικρασιάτικη Ορχήστρα, αποτελούμενη από βιολί, κανονάκι, ούτι, αυλούς και λαούτο καθώς και οι σπουδαίες ερμηνείες των καλλιτεχνών, του Γρηγόρη Νταραβάνογλου και της Μαρίνας Μανωλάκου, ζέσταναν τις καρδιές των ακροατών.

Χαιρετισμό προς την εκδήλωση και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ απηύθυνε ο επέχων θέση Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής Παλαιοκάστρου και Αρχιερατικός Επίτροπος Άνω Μεράς, Πρωτοπρ. Βασίλειος Τζανιδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων