27/04/2021 27/04/2021 Εκοιμήθη η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης Ευλογία Μοναχή όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη στο Καθολικό της Ιεράς Μονής με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.  Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει: Με αισθήματα ψυχικής οδύνης αγγέλλεται εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος, η πρός...
27 Απριλίου, 2021 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 22:29

Εκδημία Ηγουμένης Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης

Διαδώστε:
Εκδημία Ηγουμένης Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης

Εκοιμήθη η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης Ευλογία Μοναχή όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη στο Καθολικό της Ιεράς Μονής με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. 

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει:

Με αισθήματα ψυχικής οδύνης αγγέλλεται εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος, η πρός Κύριον εκδημία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης ΕΥΛΟΓΙΑΣ μοναχής.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπούσης Γεροντίσσης θα τελεσθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου καί ώρα 11 π.μ. στό Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Ολυμπιωτίσσης και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στό κοιμητήριο της Μονής. Νά σημειωθεί πως η ιερά εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί βάσει των περιοριστικών μέτρων προστασίας κατά του covid19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων