19/05/2023 19/05/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος ανακοινώνει ότι εκοιμήθη η μοναχή Αγάθη, αδελφή του Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» Κλειδίου Τανάγρας. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 4:00 μ.μ. στο Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου. Η μακαριστή μοναχή Αγάθη ήταν όντως αγαθή μοναχή με σύνεση και αγωνιστικότητα στην ασκητική της πορεία και υπέμεινε...
19 Μαΐου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 14:34

Εκδημία Μοναχής Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου»

Διαδώστε:
Εκδημία Μοναχής Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου»

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος ανακοινώνει ότι εκοιμήθη η μοναχή Αγάθη, αδελφή του Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» Κλειδίου Τανάγρας. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 4:00 μ.μ. στο Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου.

Η μακαριστή μοναχή Αγάθη ήταν όντως αγαθή μοναχή με σύνεση και αγωνιστικότητα στην ασκητική της πορεία και υπέμεινε αγόγγυστα και με καρτερία τις ταλαιπωρίες της ασθένειας.

“Ευχόμεθα ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή της μακαριστής μοναχής εν σκηναίς δικαίων και εν χώρα ζώντων και να δίνει δύναμη και παρηγορία στη Γερόντισσα και την αδελφότητα του Ιερού Ησυχαστηρίου”, όπς αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων