05/04/2024 05/04/2024 Σε ηλικία 94 ετών και μετά από εγκατάσταση 60 ετών στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Θαψανών Πάρου, εκοιμήθη εν Κυρίω η Μοναχή Θέκλα, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. Της Εξοδίου Ακολουθίας που ετελέσθη χθες το μεσημέρι, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος και ομίλησε σχετικώς. Εν συνεχεία πραγματοποίησε την ταφή της στο...
05 Απριλίου, 2024 - 11:12

Eκδημία Mοναχής στο Iερό Hσυχαστήριο Θαψανών Πάρου

Διαδώστε:
Eκδημία Mοναχής στο Iερό Hσυχαστήριο Θαψανών Πάρου

Σε ηλικία 94 ετών και μετά από εγκατάσταση 60 ετών στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Θαψανών Πάρου, εκοιμήθη εν Κυρίω η Μοναχή Θέκλα, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Της Εξοδίου Ακολουθίας που ετελέσθη χθες το μεσημέρι, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος και ομίλησε σχετικώς. Εν συνεχεία πραγματοποίησε την ταφή της στο Κοιμητήριο της Μονής.

Το ίδιο απόγευμα μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, όπου συμμετείχε συμψάλλοντας στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων