10/01/2022 11/01/2022 Το Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε μοναχές και σε προσκυνητές, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής: Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid-19 που εντοπίστηκαν στις Μοναχές...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 0:21

Έκλεισε το Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Έκλεισε το Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας

Το Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε μοναχές και σε προσκυνητές, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid-19 που εντοπίστηκαν στις Μοναχές και σε προσκυνητές στο Γυναικείο Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας, το εν λόγω Ησυχαστήριο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα δέχεται προσκυνητές μέχρι νεωτέρας.

Παρακαλούνται οι προσκυνητές που προσήλθαν αυτές τις μέρες στο Ησυχαστήριο και ήλθαν σε επαφή με τις Μοναχές να προβούν στα απαραίτητα διαγνωστικά test για την προσωπική τους ασφάλεια.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων