20/11/2020 20/11/2020 Κρούσματα κορωνοϊού στην Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου» ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση κοιμήθηκε μια μοναχή ξαφνικά.  Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης, μετά από τεστ ανίχνευσης, εμφανίσθηκαν θετικά κρούσματα σε μοναχές. Τέθηκαν όλες σε ιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση και δόθηκαν οδηγίες βάσει των πρωτοκόλλων. Σήμερα καταγράφηκε...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 8:55

Εκοιμήθη αιφνίδια μοναχή στην Ιερά Μονή “Παναγίας του Έβρου”

Διαδώστε:
Εκοιμήθη αιφνίδια μοναχή στην Ιερά Μονή “Παναγίας του Έβρου”

Κρούσματα κορωνοϊού στην Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου» ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση κοιμήθηκε μια μοναχή ξαφνικά. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης, μετά από τεστ ανίχνευσης, εμφανίσθηκαν θετικά κρούσματα σε μοναχές. Τέθηκαν όλες σε ιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση και δόθηκαν οδηγίες βάσει των πρωτοκόλλων. Σήμερα καταγράφηκε αιφνίδιος θάνατος μοναχής, η οποία ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα που οδήγησαν σε καρδιακή ανακοπή και πνευμονική εμβολή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων