16/08/2022 16/08/2022 Θλίψη σκόρπισε στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας η εις Κύριον εκδημία της Οσιωτάτης Γεροντίσης Αρσενίας, Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου. Η μακαριστή Γερόντισσα Αρσενία εκοιμήθη εν Κυρίω την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 την ώρα που ηχούσαν οι καμπάνες του Εσπερινού της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε στο Καθολικό της...
16 Αυγούστου, 2022 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 19:52

Εκοιμήθη η Γερόντισσα Αρσενία, Καθηγουμένη της Ι.Μ. Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η Γερόντισσα Αρσενία, Καθηγουμένη της Ι.Μ. Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου

Θλίψη σκόρπισε στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας η εις Κύριον εκδημία της Οσιωτάτης Γεροντίσης Αρσενίας, Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου.

Η μακαριστή Γερόντισσα Αρσενία εκοιμήθη εν Κυρίω την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 την ώρα που ηχούσαν οι καμπάνες του Εσπερινού της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας:

«Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας εν θλίψει βαθεία ανακοινώνει την προς Κύριον εκδημίαν της Οσιωτάτης Γεροντίσσης Αρσενίας, Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου, όπου εγκαταβίωσε επί 65 συναπτά έτη. Η Εξόδιος Ακολουθία αυτής θα τελεσθή την Τρίτην 16ην Αυγούστου και ώραν 6:00μ.μ. εις το Καθολικόν της Ιεράς Μονής. Είθε ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύη την μακαρίαν ψυχήν της «εν σκηναίς Δικαίων και Αγίων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων