12/05/2021 12/05/2021 Την εκδημία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης Άργους, Μοναχής Μακαρίας (Δήμα) ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος. Η μακαριστή Γερόντισσα της Ιεράς Μονής διετέλεσε Ηγουμένη από το 2000 μέχρι και της κοιμήσεώς της. Συνολικά έζησε στην μοναχική ζωή 72 έτη. Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης Γεροντίσσης θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη 12 Μαίου και ώρα 6 μ.μ....
12 Μαΐου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 12:54

Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης Άργους

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης Άργους

Την εκδημία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης Άργους, Μοναχής Μακαρίας (Δήμα) ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος.

Η μακαριστή Γερόντισσα της Ιεράς Μονής διετέλεσε Ηγουμένη από το 2000 μέχρι και της κοιμήσεώς της. Συνολικά έζησε στην μοναχική ζωή 72 έτη.

Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης Γεροντίσσης θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη 12 Μαίου και ώρα 6 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο της Μονής.

Να σημειωθεί ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κορωνοιό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων