26/04/2021 26/04/2021 Εξεδήμησε εις Κύριον ο Αρχιμανδρίτης της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αύρας Δωρόθεος Τζεβελέκας, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης είχε φτάσει στην περιοχή πριν από 8 χρόνια περίπου και χάρη στην επιμονή του μετέτρεψε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας σε κυψέλη πιστών. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του μακαριστού αρχιμανδρίτη θα...
26 Απριλίου, 2021 - 13:39

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας – Αύριο η εξόδιος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας – Αύριο η εξόδιος

Εξεδήμησε εις Κύριον ο Αρχιμανδρίτης της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αύρας Δωρόθεος Τζεβελέκας, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης είχε φτάσει στην περιοχή πριν από 8 χρόνια περίπου και χάρη στην επιμονή του μετέτρεψε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας σε κυψέλη πιστών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του μακαριστού αρχιμανδρίτη θα τελεσθεί βάσει των υγιονομικών πρωτοκόλλων την Μ. Τρίτη στις 10.30 π.μ., στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice, ο Αρχιμανδρίτης νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων τις τελευταίες εβδομάδες, όπου και κατέληξε τελικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων