02/10/2023 02/10/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου αγγέλλεται μετά λύπης ότι σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, εξεδήμησε εις Κύριον, πλήρης ημερών, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νήφων (κατά κόσμον Αντώνιος) Θωμαδάκης, αδελφός της Ι. Μονής Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου και κτήτωρ του Ιερού Ησυχαστηρίου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Μαψού Κορινθίας.  Ο π. Νήφων υπήρξε από τους πρωτοπόρους στην φιλανθρωπία και...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 15:22

Εξεδήμησε ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Θωμαδάκης της Ι.Μ. Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου

Διαδώστε:
Εξεδήμησε ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Θωμαδάκης της Ι.Μ. Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου αγγέλλεται μετά λύπης ότι σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, εξεδήμησε εις Κύριον, πλήρης ημερών, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νήφων (κατά κόσμον Αντώνιος) Θωμαδάκης, αδελφός της Ι. Μονής Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου και κτήτωρ του Ιερού Ησυχαστηρίου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Μαψού Κορινθίας. 

Ο π. Νήφων υπήρξε από τους πρωτοπόρους στην φιλανθρωπία και δη στην διακονία των ορφανών, εφαρμόζοντας, στο Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «ΒΗΘΛΕΕΜ», την μέθοδο των «οικογενειών», με αποτέλεσμα την ανατροφή πολλών παιδιών, που σήμερα κατέχουν αξιόλογες θέσεις στην κοινωνία μας!

Η εξόδιος Ακολουθία του θα ψαλλεί αύριο Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, στις 15:30 στο Καθολικό του Ησυχαστηρίου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Ας είναι η μνήμη του αιωνία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων