10/08/2022 11/08/2022 Η εξόδιος ακολουθία της μοναχής Ειρήνης, κατά σάρκα μητέρας του ιεροδιακόνου Φιλοθέου Βατοπαιδινού και του Εφημερίου της Ιεράς Μονής Αγίου Ηρακλειδίου Πολιτικού, πατρός Βασιλείου Μεσαρίτου, τελέστηκε στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022. Η αδελφή Ειρήνη εκάρη μοναχή υπό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμάσου κ. Ησαΐα. Εγκαταβίωσε στην Ιερά Μονή...
10 Αυγούστου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 0:54

Εξόδιος ακολουθία μοναχής Ειρήνης στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη

Διαδώστε:
Εξόδιος ακολουθία μοναχής Ειρήνης στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη

Η εξόδιος ακολουθία της μοναχής Ειρήνης, κατά σάρκα μητέρας του ιεροδιακόνου Φιλοθέου Βατοπαιδινού και του Εφημερίου της Ιεράς Μονής Αγίου Ηρακλειδίου Πολιτικού, πατρός Βασιλείου Μεσαρίτου, τελέστηκε στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022.

Η αδελφή Ειρήνη εκάρη μοναχή υπό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμάσου κ. Ησαΐα. Εγκαταβίωσε στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης και κατέλιπε μνήμη εναρέτου και ασκήτριας μοναχής.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως Ταμασού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, κληρικοί της Μητροπόλεως Ταμασού, η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Αρσενία μοναχή, αντιπροσωπεία της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αναλυόντα και αρκετός κόσμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων