18/06/2021 18/06/2021 Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Μοναχού Θεοδοσίου (Βλάχου), αδελφού της Ιεράς και παλαιφάτου Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών Μαντινείας. Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία η Ακολουθία εις Κεκοιμημένους, στην οποία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος με τη...
18 Ιουνίου, 2021 - 23:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 23:07

Εξόδιος Μοναχού Θεοδοσίου στις Βάρσες Μαντινείας

Διαδώστε:
Εξόδιος Μοναχού Θεοδοσίου στις Βάρσες Μαντινείας

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Μοναχού Θεοδοσίου (Βλάχου), αδελφού της Ιεράς και παλαιφάτου Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών Μαντινείας.

Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία η Ακολουθία εις Κεκοιμημένους, στην οποία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος με τη συμμετοχή Κληρικών της Μητροπόλεως.

Ο Θεοφιλέστατος στον Επικήδειο λόγο του αναφέρθηκε στον ισάγγελο βίο και στον αγώνα του Μοναχού και μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, εκπροσώπου αυτού, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μοναχού Θεοδοσίου, ευχόμενος ο Αναστάς Κύριος να κατατάξει την ψυχή του μεταξύ των Δικαίων και των Αγίων.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων