21/01/2022 21/01/2022 Η πρόσφατη κακοκαιρία στην Ελλάδα με την ονομασία «Διομήδης», εκτός από τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε, έθεσε και εκτός λειτουργίας κάποιες ανεμογεννήτριες ( Σύρος, Οινόη Αττικής… ). Η ανεμογεννήτρια της Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, δεν είναι πλέον λειτουργική, από την στιγμή που μία ριπή ανέμου με ταυτόχρονη αλλαγή της πορείας του,...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 20:43

Εκτός λειτουργίας η ανεμογεννήτρια της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής

Διαδώστε:
Εκτός λειτουργίας η ανεμογεννήτρια της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής

Η πρόσφατη κακοκαιρία στην Ελλάδα με την ονομασία «Διομήδης», εκτός από τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε, έθεσε και εκτός λειτουργίας κάποιες ανεμογεννήτριες ( Σύρος, Οινόη Αττικής… ).

Η ανεμογεννήτρια της Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, δεν είναι πλέον λειτουργική, από την στιγμή που μία ριπή ανέμου με ταυτόχρονη αλλαγή της πορείας του, κατέστρεψε τα 3 πτερύγια, καθώς και το καθοδηγητικό πτερύγιό της.

Η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια από το 2007 το Μοναστήρι σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης, κάτι σύνηθες στην περιοχή όταν υπάρχει κακοκαιρία.

Σε δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα του άρθρου, η ανεμογεννήτρια όταν ήταν σε λειτουργία.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων