14/01/2022 14/01/2022 Στη δημιουργία ενός Πνευματικού Κέντρου Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και Φοιτητών στην Αγλαντζιά ανέλαβε, μεταξύ άλλων, η Ιερά Μονή Μαχαιρά στο πλαίσιο της ιστορικής της αποστολής και παράδοσης. Το κέντρο, το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα ομιλιών, εκκλησία και βιβλιοθήκη, θα εξυπηρετεί κυρίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου και γενικά τη νεολαία. Ύστερα από πολλά χρόνια προσπαθειών η Ιερά...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 14:31

Ένα έργο για τη νεότητα δημιουργεί η Ιερά Μονή Μαχαιρά

Διαδώστε:
Ένα έργο για τη νεότητα δημιουργεί η Ιερά Μονή Μαχαιρά

Στη δημιουργία ενός Πνευματικού Κέντρου Ορθοδόξου Αγωγής Νέων και Φοιτητών στην Αγλαντζιά ανέλαβε, μεταξύ άλλων, η Ιερά Μονή Μαχαιρά στο πλαίσιο της ιστορικής της αποστολής και παράδοσης.

Το κέντρο, το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα ομιλιών, εκκλησία και βιβλιοθήκη, θα εξυπηρετεί κυρίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου και γενικά τη νεολαία.

Ύστερα από πολλά χρόνια προσπαθειών η Ιερά Μονή Μαχαιρά έχει εξασφαλίσει τη μίσθωση κρατικής γης κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Με τη δύναμη της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις πρεσβείες των Αγίων Σιλουανού του Αθωνίτη και Σοφρωνίου της Αγγλίας, προγραμματίζεται σύντομα η έναρξη εργασιών”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων