12/06/2021 12/06/2021 Εννέα έτη συμπληρώνονται φέτος από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού γέροντος και πνευματικού πατρός των μοναζουσών της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας του Έβρου) της Μάκρης, π. Πολυκάρπου Μαντζάρογλου. Για το λόγο αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 τελέστηκε στο καθολικό της Μονής, η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία. Στο τέλος...
12 Ιουνίου, 2021 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2021 - 20:49

Εννιά χρόνια από την εκδημία του μακαριστού πνευματικού της Παναγίας του Έβρου

Διαδώστε:
Εννιά χρόνια από την εκδημία του μακαριστού πνευματικού της Παναγίας του Έβρου

Εννέα έτη συμπληρώνονται φέτος από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού γέροντος και πνευματικού πατρός των μοναζουσών της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας του Έβρου) της Μάκρης, π. Πολυκάρπου Μαντζάρογλου. Για το λόγο αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 τελέστηκε στο καθολικό της Μονής, η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε το εννιαετές μνημόσυνο του μακαριστού π. Πολυκάρπου μπροστά στο μνημείο του, στον περίβολο της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων