31/01/2021 31/01/2021 Το εννιάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Συμεών και της μακαριστής Γερόντισσας Αικατερίνης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, συμπορευχουμένου του Καθηγουμένου της Μονής Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, της αδελφότητος και των συγγενών. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος η...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 12:17

Εννιάμηνο Μνημόσυνο Γέροντος Συμεών και Γερόντισσας Αικατερίνης

Διαδώστε:
Εννιάμηνο Μνημόσυνο Γέροντος Συμεών και Γερόντισσας Αικατερίνης

Το εννιάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Συμεών και της μακαριστής Γερόντισσας Αικατερίνης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, συμπορευχουμένου του Καθηγουμένου της Μονής Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, της αδελφότητος και των συγγενών.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος η μοναχική πορεία με την αδιάκοπη προσευχή και νηστεία, τόσο του Γέροντος Συμεών ο οποίος υπήρξε αδελφός της Μονής, όσο και της Γερόντισσας Αικατερίνης αποτελεί για όλους εμάς μία διδασκαλία και έναν τρόπο ζωής που πρέπει να τον εφαρμόζουμε στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων