23/02/2020 23/02/2020 Ο άγιος Πολύκαρπος Επίσκοπος Σμύρνης, Αποστολικός Πατέρας και Ιερομάρτυρας είναι ο προστάτης της Επαρχίας Ναυπακτίας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου. Το κέντρο του εορτασμού του Αγίου Πολυκάρπου στην Ναυπακτία είναι η Ιερά Μονή Αμπελακιωτίσσης, στην οποία είναι θησαυρισμένο τεμάχιο της δεξιάς χειρός του Αγίου, ενώ πανηγύρισαν βεβαίως και άλλοι Ναοί της Μητροπόλεως...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:46

Ενώπιον της δεξιάς χειρός του Αγίου Πολυκάρπου

Διαδώστε:
Ενώπιον της δεξιάς χειρός του Αγίου Πολυκάρπου

Ο άγιος Πολύκαρπος Επίσκοπος Σμύρνης, Αποστολικός Πατέρας και Ιερομάρτυρας είναι ο προστάτης της Επαρχίας Ναυπακτίας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.

Το κέντρο του εορτασμού του Αγίου Πολυκάρπου στην Ναυπακτία είναι η Ιερά Μονή Αμπελακιωτίσσης, στην οποία είναι θησαυρισμένο τεμάχιο της δεξιάς χειρός του Αγίου, ενώ πανηγύρισαν βεβαίως και άλλοι Ναοί της Μητροπόλεως που είναι αφιερωμένοι στον Άγιο.

Την Κυριακή το πρωί,, 23 Φεβρουαρίου 2020, τελέσθηκε Αρχιερατική θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων