30/05/2022 30/05/2022 Το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουμπέ Ρεθύμνης, όπου και τέλεσε την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης, Γερόντισσας Μαριάμ. Παρέστησαν ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, πολλοί κληρικοί...
30 Μαΐου, 2022 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 16:43

Ενθρόνιση της νέας ηγουμένης στην Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού Κουμπέ Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ενθρόνιση της νέας ηγουμένης στην Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού Κουμπέ Ρεθύμνης

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουμπέ Ρεθύμνης, όπου και τέλεσε την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης, Γερόντισσας Μαριάμ.

Παρέστησαν ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, πολλοί κληρικοί και μοναχοί της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και πλήθος πιστών.

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος προσεφώνησε κατάλληλα τη νέα Ηγουμένη Μαριάμ, ενώ πατρικούς λόγους αγάπης και στοργής απηύθηνε και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων