13/06/2022 13/06/2022 Με κατάνυξη εόρτασε η εν Ύδρα Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος. Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της γονυκλισίας και την κυριώνυμο, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο...
13 Ιουνίου, 2022 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 15:09

Εόρτασε η Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος στην Ύδρα

Διαδώστε:
Εόρτασε η Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος στην Ύδρα

Με κατάνυξη εόρτασε η εν Ύδρα Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος. Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της γονυκλισίας και την κυριώνυμο, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο, ενώ την οργάνωση της Ιεράς πανηγύρεως είχαν τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής π. Νεκτάριος Δαρδανός και π. Θεόδωρος Θεοδοσίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων