14/02/2019 14/02/2019 Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου 2019, στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Πλήθος κόσμου και παρουσία πιστών, ακόμη και από την μακρινή Πτολεμαϊδα, το ιστορικό μοναστήρι άνοιξε τις πύλες του, φιλοξενώντας τον κόσμο που θαύμασε και την εντυπωσιακή θέα. Δείτε...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 13:15

Εόρτασε το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Βλασίου Στυλίδας – 11 Εικόνες

Διαδώστε:
Εόρτασε το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Βλασίου Στυλίδας – 11 Εικόνες

Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου 2019, στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Πλήθος κόσμου και παρουσία πιστών, ακόμη και από την μακρινή Πτολεμαϊδα, το ιστορικό μοναστήρι άνοιξε τις πύλες του, φιλοξενώντας τον κόσμο που θαύμασε και την εντυπωσιακή θέα.

Δείτε τις εικόνες που απέστειλε στον υπερτοπικό ειδησεογραφικό ιστοτόπο Lamianow.gr  ένας αναγνώστης, ο οποίος αποτυπώνει καταπλητικά το κλίμα της εορτής, αλλά και τις ανταύγειες του τοπίου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων