24/06/2021 24/06/2021 Ο Εσπερινός της εορτής του Γενεσίου του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου τελέστηκε χθες Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στην παλαίφατο και ιστορική Μονή του Τιμίου Προδρόμου στα Καστριτοχώρια Κυνουρίας, μια από τις παλαιότερες Μονές της Πελοποννήσου. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, παρουσία πιστών από τα χωριά του Καστρίου, το...
24 Ιουνίου, 2021 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 12:31

Εορτή Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στο Μοναστήρι της Κυνουρίας

Διαδώστε:
Εορτή Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στο Μοναστήρι της Κυνουρίας

Ο Εσπερινός της εορτής του Γενεσίου του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου τελέστηκε χθες Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στην παλαίφατο και ιστορική Μονή του Τιμίου Προδρόμου στα Καστριτοχώρια Κυνουρίας, μια από τις παλαιότερες Μονές της Πελοποννήσου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, παρουσία πιστών από τα χωριά του Καστρίου, το Άστρος, την Τρίπολη και το Άργος.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μείζονος των Προφητών Ιωάννου του Προδρόμου.

Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε λιτό μοναστηριακό κέρασμα προς όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων