28/08/2022 28/08/2022 Επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, μετέβη στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης Βοθύνων Καλύμνου, και στη συνέχεια τέλεσε την ιερά αγρυπνία κατά το παλαιό ημερολόγιο, σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί η Ιερά Μονή υπό την πνευματική αναφορά στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας. Στον Μέγα Πανηγυρικό...
28 Αυγούστου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 21:22

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μονή Αγ. Αικατερίνης Καλύμνου

Διαδώστε:
Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μονή Αγ. Αικατερίνης Καλύμνου

Επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος, μετέβη στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης Βοθύνων Καλύμνου, και στη συνέχεια τέλεσε την ιερά αγρυπνία κατά το παλαιό ημερολόγιο, σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί η Ιερά Μονή υπό την πνευματική αναφορά στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, το εσπέρας του Σαββάτου, 27 Αυγούστου 2022, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάρδεων κ. Ευάγγελος.

Στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία χοροστάτησε και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος κ. Παΐσιος, ο οποίος και ευχήθηκε όπως η Βασίλισσα των Ουρανών σκέπει και περιφρουρεί την Ιερά Μονή από πάσης προσβολής εναντίας.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων