03/01/2021 03/01/2021 Στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ με την τήρηση των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού. Φέτος λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Όσιος Σεραφείμ τιμήθηκε μόνο από τους μοναχούς του Ησυχαστηρίου και όχι από πιστούς που κάθε χρόνο προσέρχονταν στο μοναστήρι...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 10:00

Εορτή Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο της Φωκίδος

Διαδώστε:
Εορτή Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο της Φωκίδος

Στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ με την τήρηση των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού. Φέτος λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Όσιος Σεραφείμ τιμήθηκε μόνο από τους μοναχούς του Ησυχαστηρίου και όχι από πιστούς που κάθε χρόνο προσέρχονταν στο μοναστήρι για να προσκυνήσουν και να τιμήσουν τον Άγιο.

Ο πανηγυρικός εσπερινός καθώς και η Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής του Οσίου Σεραφείμ του θαυματουργού, τελέστηκε προεξάρχοντος του Καθηγουμένου του Ιερού Ησυχαστηρίου Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων