13/08/2019 13/08/2019 Το εσπέρας της Παρασκευής 9 Αυγούστου, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος χοροστάτησε στις Ακολουθίες του Εσπερινού μετά του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, που τελέσθηκαν κατά την δέουσα μοναστηριακή τάξη, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρουσταλλένιας Οροπεδίου Λασιθίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους ευάριθμους ευσεβείς χριστιανούς που προσήλθαν...
13 Αυγούστου, 2019 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2019 - 21:20

Εορτή Συνάξεως της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσσης

Διαδώστε:
Εορτή Συνάξεως της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσσης

Το εσπέρας της Παρασκευής 9 Αυγούστου, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος χοροστάτησε στις Ακολουθίες του Εσπερινού μετά του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, που τελέσθηκαν κατά την δέουσα μοναστηριακή τάξη, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρουσταλλένιας Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους ευάριθμους ευσεβείς χριστιανούς που προσήλθαν στην κατανυκτική αυτή ευχαριστιακή σύναξη προς χάριν της Παναγίας που εορτάζει την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, να εκπληρώνει προπάντων τα προς σωτηρίαν αιτήματα ημών.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος χειροθέτησε εις αναγνώστην τον κ. Γεώργιο Τσαμάνδουρα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό για την πολυετή ιεροψαλτική του διακονία στην Ιερά Μονή.

Η Ιερά Αγρυπνία ολοκληρώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 10 Αυγούστου, ακοκούθησε δε πλούσια μοναστηριακή τράπεζα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων