06/09/2022 07/09/2022 Με βυζαντινή μοναστηριακή τάξη εορτάσθηκε το «εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ», στην Ιερά Μονή των Αγίων Αγγέλων, στην περιοχή Άγιος Πέτρος της νήσου Λέρου. Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας, συμπαραστατούμενος υπό του Ιερού Κλήρου, παρουσία...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 2:49

Εορτή του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λέρο

Διαδώστε:
Εορτή του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λέρο

Με βυζαντινή μοναστηριακή τάξη εορτάσθηκε το «εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ», στην Ιερά Μονή των Αγίων Αγγέλων, στην περιοχή Άγιος Πέτρος της νήσου Λέρου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας, συμπαραστατούμενος υπό του Ιερού Κλήρου, παρουσία της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Μοναχής Παρασκευής και της Μοναχής Ευλογίας.

Κατά τον Εσπερινό επίσης παρέστη ο Δήμαρχος Μ. Κόλιας και πολλοί πιστοί. Στο ιερό αναλόγιο έψαλαν κατανυκτικά ο π. Νικόλαος Ταχλιαμπούρης, και οι κ.κ. Αναστάσιος Χατζηλάρης, Χαράλαμπος Γιαμαίος, Φώτιος Καζηλιέρης, Πέτρος Κουτούζος.

 

(Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων